Shock Doctor Mond Bitje White Gel Max SDM-1 Gebitsbeschermer
0 Reviews | Review toevoegen

Shock Doctor mouth Guard gel max mond bitje SDM-1 gebitsbeschermer. De professionele en altijd betrouwbare mondbeschermer Shock Doctor Gel Max uit de USA staat voor hoogste veiligheid en bescherming t

Artikelnummer

104 

Verzendkosten

€ 5,50 

Verzending

Direct leverbaar

€ 19,90
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Shock Doctor Mouth Guard Gel Max Mond Bitje SDM-1 Gebitsbeschermer.

De professionele mondbeschermer Shock Doctor Gel Max uit de USA staat voor hoogste veiligheid en bescherming tegen mond- en tand verwondingen. Hij is absoluut vormvast en zelfs praten is met de Shock Doctor Gel Max mogelijk.

De Shock Doctor Gel Max mondbeschermer past zich individueel aan het gebit aan, indien het door het verwarmen in heet water vormbaar wordt gemaakt. In aansluiting wordt het door een beet in de individueele vorm gebracht. Ideaal voor alle soorten sport waar het bij slagen en trappen tegen het gebit of het mondbereik kan komen.
Om uw Shock Doctor mond bitje gereed te maken voor gebruik. Klik dan op het pdf logo. Hierin staat stap voor stap beschreven hou u dit dient te doen. (Onder de balk bijlagen)

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten