Twins Kickboks Handschoenen BGVL 8 Grijs Boxing Gloves
0 Reviews | Review toevoegen

De lederen bokshandschoenen zijn gemaakt in Thailand en zijn vervaardigd van de beste materialen en met zorg gebouwd en worden gebruikt in de zwaarste Muay Thai-, Boks- en MMA-sportscholen ter wereld.

Artikelnummer

181 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 130,00
Prijs per paar
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Twins Kickboks Handschoenen BGVL 8 Grijs Boxing Gloves.

Ervaar zelf waarom Twins-bokshandschoenen alom worden beschouwd als de beste bokshandschoenen ter wereld. Deze lederen bokshandschoenen zijn gemaakt in Thailand in de speciale fabriek van Twins en zijn vervaardigd van de beste materialen en met zorg gebouwd en worden gebruikt in de zwaarste Muay Thai-, Boks- en MMA-sportscholen ter wereld.

In de Twins BGVL Fantasy bokshandschoenen beschermt hoogwaardig meerlagen schuim uw hand tegen schokken. Het schuim is vakkundig gevormd om je hand het beste te ondersteunen tijdens combinatie oefeningen. Voor sparring, training en competitie bieden de Twins Velcro bokshandschoenen uitstekende polsondersteuning en handbescherming.

U ziet Twins Special Fantasy Velcro bokshandschoenen in de beste Gym's & trainingsplaatsen, want ervaren trainers en Muay Thai vechters vertrouwen op de vertrouwde Twins-kwaliteit.

De gevoerde pols van de Twins Muay Thai bokshandschoen, met zijn geïntegreerde velcro sluiting, helpt de pols stevig te houden en te beschermen tegen schokken en stoten. De hoogwaardige velcro sluiting dat door Twins in de polsband van hun Velcro-bokshandschoenen wordt gebruikt, behoudt zijn waarde voor jaren.


   Official Reseller since 2006.

Zou u deze set Twins Bokshandschoenen willen bekijken en passen? Dat kan in onze Vechtsport winkel in Emmen, Drenthe. Graag wel even op afspraak. Gratis en ruime parkeer gelegenheid. Koffie staat klaar.

@ :  info@fightshorts.nl
M :  
+31643555598

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.